Beneficiile sistemelor de purtare Najell-pentru parinti

Spread the love

MAINI LIBERE

Unul dintre principalele beneficii ale marsupiului este că vă oferă două mâini libere. Oferindu-vă libertatea de a face lucruri în jurul casei, în timp ce interacționați cu copilul. Copilul vă simte apropierea și siguranța și este mulțumit. Când este timpul pentru un pui de somn, ați făcut, probabil, feluri de mâncare și ați aspirat casa și vă puteți bucura de timpul în care bebelușul doarme. Trageti un pui de somn, bucurați-vă de o conversație cu un prieten la o cafenea sau stați jos și citiți o carte bună.

LIBERTATE – Lăsați caruciorul acasă

Cărucioarele sunt unul dintre cele mai apreciate produse pentru bebeluși. Cu toate acestea, în anumite situații, este greu să te deplasezi cu un cărucior. În spații aglomerate și mici, ar putea fi o idee bună să lasati căruciorul acasă. Purtarea bebelușului este alternativa perfectă – dar, pentru a fi una realistă, marsupiul trebuie să fie confortabil atât pentru tine, cât și pentru copilul tău, astfel încât sa poți fi sigur că o poți face pentru mai mult timp.

 LIPIRE

 Când vă purtati bebelușul interacționați în mod constant unul cu celălalt și veți învăța să va cunoașteți mult mai bine. Un copil care este purtat este de obicei mai linistit. Marsupiile va dau mai mult timp să vă bucurați de timpul împreună și să interacționați unul cu celălalt.

LIFESTYLE ACTIV ȘI O VIAȚĂ MAI BUNĂ

Marsupiile pentru bebeluși vă vor face, în mod firesc, sa duceti un stil de viață mai activ. Sunteți în mișcare, fie că faceți lucruri în jurul casei, fie că faceți o plimbare împreună. A trăi un stil de viață activ te ajută să rămâi sănătos, te face mai fericit și probabil vei trăi mai mult. Cu mai multă energie și timp pentru a le împărți cu cel mic. Pe lângă aceasta, sunteți un model mai bun pentru copilul dumneavoastra, arătându-i un stil de viață activ și fericit. Îngrijindu-vă atat pe dumneavoastra cat și de copil.

FERICIRE

 Ca părinți noi, odihna și somnul sunt foarte importante. Dar a fi activ, a întâlni oameni, a face activitati placute,sunt lucruri care ne fac fericiți. Deci, dacă reușiți să combinați odihna și somnul, cu a fi activi și asigurandu-va că veți continua să faceți lucrurile pe care le iubiți, veți avea mai multe șanse să vă bucurați de această nouă etapă a vieții și a timpului cu copilul dumneavoastră. Ca părinte, fericirea și interacțiunea cu copilul dvs. vă vor face copilul mai fericit. Și cand totul se întâmplă,toată lumea e fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *